Werkwijze en tarieven

Om u goed van dienst is het belangrijk dat de communicatie optimaal verloopt. Uw juridisch adviseur wil graag maatwerk leveren en een duidelijk beeld van uw zaak krijgen. Zo krijgt u optimaal juridisch advies. Wij hanteren de volgende werkwijze:

• Kennismaking: persoonlijk, telefonisch of door middel van e-mail op: jurad@mrmastenbroek.nl
• U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken waarmee ik u eventueel van dienst kan zijn.
• Bespreken zaak/adviesbehoefte cliënt. Soms gebiedt de behoefte aan snelheid om een zaak telefonisch te bespreken en stukken via e-mail uit te wisselen. Vaak is het goed om persoonlijk kennis te maken en de vraagstelling goed door te spreken.
• Kort juridisch advies per telefoon of e-mail met voorstel aan cliënt.
• Schriftelijke uitwerking advies, eventuele correspondentie derde(n), voeren van procedure(s) indien nodig, opstellen contract/algemene voorwaarden, uitvoeren van een juridische scan

Voor veel zaken is het niet nodig een – vaak kostbare – advocaat in te schakelen. Dat is iets dat veel ondernemers niet weten. Voor zaken tot een beloop van 25.000 euro, arbeidszaken en huurzaken is er geen sprake van verplichte procesvertegenwoordiging.

Bovendien bespaart u veel geld als u een juridische scan van uw onderneming laat maken en maatregelen treft om juridische problemen te voorkomen.

Wij werken met een vast uurtarief exclusief btw, dat afhankelijk is van de complexiteit van de zaak. Voor het maken van een juridische scan hanteren wij een all-in tarief. Zo krijgt u uw juridische zaken op een rijtje voor een vast bedrag waar alles in zit. Ons tarief is scherp en transparant. Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. U krijgt maandelijks een factuur. Onze betalingstermijn is 14 dagen. 

Neem contact op


Als u wilt weten of uw zaak kans van slagen heeft, als u een kennismakingsgesprek wilt omdat u een huisjurist nodig hebt of als u meer informatie over onze tarieven wilt krijgen, vul dan het formulier in: